‘Llum trencada’ al Teatre Tantarantana

‘Llum trencada’ al Teatre Tantarantana
23/01/2020 Redactor

El 30 de gener la companyia mallorquina Iguana Teatre aterra al teatre Tantarantana amb la peça Llum Trencada, que reuneix històries de guerra, dones i República en un muntatge guardonat amb el premi Ciutat de Palma d’Arts Escèniques 2018.

La dramatúrgia de l’espectacle és autoria d’Aina Salom i Carme Planells, pren com a punt de partida els llibres Dones republicanes. Memòria de la Guerra Civil a Mallorca de  Margalida Capellà i continua el treball de l’anterior proposta d’Iguana Teatre, Mar de Fons, que va passar la temporada passada pel Teatre Lliure amb gran èxit de crítica i de públic.

Llum Trencada vol oferir una visió de gènere del conflicte bèl·lic, la guerra i la postguerra, des del punt de vista de les dones que l’han viscut i patit. La peça se centra en la Guerra Civil espanyola i la repressió posterior a Mallorca, però amb la intenció d’abastar totes les dones i totes les guerres.

Llum Trencada es podrà veure a la Sala Àtic22 del teatre Tantarantana del 30 de gener al 9 de febrer, de dijous a diumenge.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*