‘Let’s Snow BCN’, un festival ple d’experiències i descobriments pels més petits

‘Let’s Snow BCN’, un festival ple d’experiències i descobriments pels més petits
05/11/2016 Redactor

Let’s Snow BCN 2016, el primer festival d’esquí i esports de muntanya de Barcelona, obrirà les seves portes de l’11 al 13 de novembre al Poble Espanyol amb la voluntat de convertir-se en un esdeveniment de referència dins el sector però també de consolidar-se com una alternativa de lleure familiar anual a la ciutat.

Al costat del gran mercat d’esquí i altres activitats dirigides als adults, el festival inclourà propostes pensades perquè nens i nenes es familiaritzin amb la cultura de la neu i gaudeixin dels esports de muntanya sense sortir de la ciutat. Només entrar al recinte, els assistents trobaran una pista de patinatge de 120 m2, i a la zona pícnic, una zona d’aventures on nens i nenes podran gaudir del rocòdrom, la tirolina, un parc d’agility i slackline.

I el plat fort: el mushing! Els més petits coneixeran els gossos de raça Siberian Husky i s’instroduiran en l’esport dels trineus estirats per aquests animals. Podran interactuar amb ells, fer-se fotografies i fins i tot passejar sobre un patí de muntanya estirat per aquests gossos, aprenent a donar-los les ordres bàsiques. Les mateixes sensacions que es tenen quan es fa aquest esport sobre la neu… en aquest cas sobre terra!

A més, els més grans i que tinguin certa experiència en esports de neu podran atrevir-se amb l’eslàlom alpí en línia, el patinatge roller ski o el taller de patinatge.

I per descansar una estona sense deixar de viure emocions fortes, al teatre del Poble Espanyol s’hi projectarà els tres dies de festival una selecció dels millors curts de la darrera edició d’Skimetraje, festival de curtmetratges d’esquí i snow rodats als Pirineus.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*