Les sabadellenques ENGRUNA TEATRE estrenen “Sopa de pedres” a LaSala

Les sabadellenques ENGRUNA TEATRE estrenen “Sopa de pedres” a LaSala
14/01/2020 Redactor

“Sopa de pedres” és el nou espectacle de les sabadellenques Engruna Teatre, un muntatge on parlen de totes les persones que, fugint de la seva realitat més immediata, arriben a terres que no coneixen, amb llengües que no parlen i havent deixat casa seva a milers de quilòmetres.

Parlen de tots nosaltres i d’aquelles pedres que ens trobem a la vida i que cal convertir en oportunitats i aprenentatge. “Parlem del nouvingut, del refugiat… Volem parlar d’aquesta invisibilitat, de mirar sense veure. Però també de la cooperació, de la força del treball en equip”, asseguren. La gran protagonista és l’Alma, un titella, a qui el públic acompanyarà en el seu camí.

Engruna Teatre, des del seu naixement a Sabadell el 2007, ha creat un llenguatge propi que no hi entén de límits. Interpretació, ombres xineses, teatre d’objectes, audiovisuals, música… No hi ha cap ingredient que escatimin a l’hora de crear espectacles màgics i d’una gran potència visual.
La companyia sabadellenca, que ha fet residència a LaSala, farà l’estrena de l’espectacle el diumenge 19 de gener a les 18:00 a LaSala, en la sessió familiar. Abans però, del 15 al 17 de gener, és faran 4 passis escolars.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*