Les produccions catalanes arrasen a Màlaga

Les produccions catalanes arrasen a Màlaga
03/05/2016 Redactor

La 19a edició del Festival de Màlaga de Cinema Espanyol va tancar portes amb un domini absolut de Callback, de Carles Torras, i La propera pell, d’Isaki Lacuesta i Isa Campo.

Ja és una tradició que el Festival de Màlaga seleccioni moltes produccions catalanes i que en premiï unes quantes, però el domini aclaparador d’aquesta edició sembla difícil de superar: s’han emportat 16 dels 22 premis a què aspiraven, entre els quals hi ha els més importants. En la secció oficial competitiva, Callback, s’ha endut la Biznaga d’Or a la millor pel·lícula, el guardó principal, i els premis al millor actor i guió.

La propera pell s’emporta de Màlaga un botí de cinc premis: millor direcció per a Isaki Lacuesta i Isa Campo, millor actriu per a Emma Suárez, premi especial del jurat, muntatge i premi de la crítica.

Però no han estat les úniques produccions catalanes distingides; també han tingut premi Cerca de tu casa, d’Eduard Cortés; Quatretondeta, de Pol Rodríguez; El perdut, de Christophe Farnarier; La pols, de Laura López, i el documental Alcaldessa, de Pau Faus.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*