Les nits d’estiu s’omplen de música, humor i cinema al Poble Espanyol

Les nits d’estiu s’omplen de música, humor i cinema al Poble Espanyol
15/06/2017 Redactor

Oci i cultura per a tots els públics, a l’aire lliure, en un espai agradable allunyat del soroll de la ciutat però sense sortir-ne i amb el millor ambient. Aquest és l’ADN de Nits d’estiu al Poble Espanyol, un cicle que aquest any comença el 22 de juny i s’allargarà fins el 14 de setembre i que inclourà un total de 46 propostes diferents. Música, humor i cinema seran els protagonistes d’aquesta edició de Nits d’estiu al Poble Espanyol, que enguany millora la seva oferta ampliant-la i diversificant-la.

Rock per a tota la família, blues i cinema amb karaoke

La gran novetat de Nits d’estiu 2017 es diu Rock en família, una proposta pensada per a nens i adults que consisteix en l’actuació en directe de les millors bandes tribut dels grans clàssics de la història del gènere: Iron Maiden, Metallica, AC/DC, Ramones, The Beatles, Queen… Els seus reconeguts hits sonaran –amb un volum adequat pels més petits– I faran ballar tota la família. Els concerts aniran precedits de l’explicació per part d’un contacontes d’una breu història de la banda protagonista en cada cas.

Un any més, el Poble Espanyol programa concerts de blues a la fresca de la mà de l’Escola de Blues de Barcelona, Capibola Blues i el Festival de Blues de Barcelona. Tots els dijous a partir del 22 de juny, reconeguts grups del nostre país com A Contra Blues, Big Mama Montse, Chino&The Big Bet o Wax&Boogies, oferiran 13 concerts de petit format en els quals hi tindrà cabuda des del blues més melòdic fins a les peces més ballables.

La programació musical es completa amb una divertidíssima proposta que està a mig camí entre la música i el cinema. Sing-Along torna al Poble Espanyol per fer contents els amants del cinema musical que no poden evitar aixecar-se de la cadira i cantar quan sona una de les mítiques cançons de pel·lícules com Grease, La La Land-La Ciudad de las estrelles o Mamma Mia… i fins i tot hi haurà un especial dedicat a Mecano! Vuit dates per gaudir del cinema musical més universal, amb karaoke i animació en directe.

Humor i curtmetratges sota les estrelles

Les nits de dissabte de juliol i agost les rialles se sentiran per tota la muntanya de Montjuïc. RiuEstiu, el Festival d’Humor d’Estiu de Barcelona, torna al Poble Espanyol amb l’objectiu que públic gaudeixi de ben a prop dels monòlegs d’humoristes de primer nivell com Reugenio, Dani Pérez, Eva Cabezas, Danny Boy-Rivera, Albert Boira, Patricia Espejo o Fernando Moraño, entre d’altres.

I com no podia ser d’altra manera, per novè any consecutiu les nits de divendres seran les nits de Mecal Air, el Festival Internacional de Curtmetratges i d’Animació de Barcelona. Una gran pantalla sota les estrelles, un ambient acollidor i 12 reculls de curts temàtics que van del terror al sexe passant per la publicitat o l’humor.

Més informació al web del Poble Espanyol.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*