Les ‘Hazañas eróticas del Cuarentón Hijoputa’ recollides en un llibre

Les ‘Hazañas eróticas del Cuarentón Hijoputa’ recollides en un llibre
20/02/2018 Redactor

El ‘Cuarentón Hijoputa’ no es un personatge amable; és com diu el seu nom i el seu autor, un “hijoputa cuaretón de mucho cuidado”.

Les seves aventures eròtiques són tremebundes aventures sexuals compartides amb tot tipus d’extraordinaries dones: espanyoles o extrangeres, lliberades per mèrits propis o alineades per la seva societat. Però sempre amb moltes ganes de fer del plaer el seu lema de conducta.

De l’eròtic al còmic, passant per la paròdia i el patetisme. ‘Hazañas eróticas del Cuarentón Hijoputa’ es una recull de totes les hilarants narracions de ficció satírica imaginades per Migoya i bellament il·lustrades per Sequeiros que han estat publicades cada mes a la revista Primera Linea, des de 2013 a 2017.

El resultat és un llibre estimulant i llibertí. Un cant al sexe lliure en una irresistible edició que seduirà a qualsevol amant de la literatura i l’art picarescos, portats als nostres dies i als nostres tabús.

Un volum il·lustrat només recomanable per a persones que saben riure’s de sí mateixes, per aquelles que no es deixen espantar per la febre letal del políticament correcte ni senten aprensió a les trobades carnals més candents, l’humor negre més lliure i la sàtira social més delirant.

Hernán Migoya i Santiago Sequeiros es complementen a la perfecció per a que celebrem i disfrutem sense complexes de la vida sensual i l’hedonisme.

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*