“Les criatures abissals” a La Badabadoc

“Les criatures abissals” a La Badabadoc
17/02/2020 Redactor

Núvols, Déu, Beethoven, Wikipedia, sirenes, barrets fets amb paper de diari… Una creació col·lectiva que combina paraula, música, cos, llum i objectes i que pren com a punt de partida les contradiccions d’una mare que vol contestar les preguntes dels seus fills sobre el món en què habitem.

La Badabadoc presenta Les Criatures Abissals, la primera peça del col·lectiu Abissal (Fer Acosta, Olga Fusté, Paula Miranda, Roger Ribó, Elisenda Ribó i Blanca Solé)  que reflexiona sobre com tractem a la nostra infància, en el sentit ampli de la paraula, i com reflectim les nostres pors en el món en el qual vivim.

Volem creure que fora hi ha monstres malvats però els monstres són dins nostre, els hem creat nosaltres i s’alimenten de les nostres misèries. Volem que ens vinguin a salvar de tot això àngels o superherois, però això tampoc no és externalitzable. Mentre lluitem per seguir flotant hi ha milions de criatures que són empeses cap a uns abismes descomunals. Ara permetem que es morin a milers al mar. Abans els hem deixat morir per molts altres motius. De què els matarem demà passat?

«El mar Mediterrani s’empassa cada dia criatures ben iguals als meus fills, que em fan preguntes. I en vull culpar el capitalisme, la Unió Europea, Déu. En vull culpar els altres. I, ells segueixen preguntant però jo no trobo la resposta que voldríem. Llavors, els omplo de petons o d’imperatius i per uns instants m’imagino que no sé, que en el fons, aquest mar, també som una mica nosaltres.»

La Badabadoc porta Les Criatures Abissals del 5 al 15 de març a les 20:30.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*