Laia Marull i Pablo Derqui protagonitzen ‘La dansa de la venjança’ de Jordi Casanovas

Laia Marull i Pablo Derqui protagonitzen ‘La dansa de la venjança’ de Jordi Casanovas
12/02/2019 Redactor

Pere Riera torna a La Villarroel després de l’aclamada Infàmia i dirigeix, per primera vegada, un text d’un altre autor

 

La Villarroel estrena l’11 de febrer (les funcions comencen el 8) La dansa de la venjança, una producció pròpia amb text de Jordi Casanovas i direcció de Pere Riera.

Jordi Casanovas s’endinsa en el revers més tenebrós dels conflictes de parella, un tour de force dirigit per Pere Riera amb dos boxadors incansables: Laia Marull i Pablo Derqui.

En aquest quart text que presenta a La Villarroel, Casanovas planteja la lluita dialèctica que sorgeix en una separació per tal de conquerir el futur, encarnat en el fill i en la seva educació. Un treball d’actors que ens presenta un viatge a la psicologia autodestructiva dels personatges que ens recorda Qui té por de Virgínia Woolf?, d’Edward Albee. Una dona i un home que se separen i que situen la seva batalla en el pitjor camp possible, el propi fill.

Casanovas planteja i ens demana si, quan la civilització s’acaba, tornem a l’animalitat. Vivim immersos en una violència sistèmica? I què seríem capaços de fer, si ens portessin al límit?

 

La Clàudia i en Roger (sinopsi)

Una parella se separa després d’anys de matrimoni. El divorci els obliga a resoldre com s’han de repartir les hores d’un fill menor d’edat. Han fet un pacte. Han arribat amb serenor fins aquest pacte. Però avui, a la casa on havien fundat la seva història en comú i tot just quan ja s’anaven a acomiadar sense deixar més víctimes pel camí, el pacte es trenca i alguna cosa esclata.

Cicle d’exposicions ‘Les ciutats habitades’

La Villarroel també presenta el nou cicle d’exposicions d’Urban Sketching: Les ciutats habitades,  amb la col·laboració de l’organització internacional Urban Sketchers (USk) i comissariat per Mireia Gubianas.

El dibuix urbà es defineix com la pràctica de dibuix en directe de la realitat que ens envolta. Explicar la història de l’entorn ‘in situ’ capturant directament el que es veu a simple vista per cada dibuixant.

Durant els mesos de X i X Les ciutats habitades s’exposarà a La Villarroel amb peces de sis urban sketchers de la ciutat de Barcelona.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*