‘La Cita’ celebrarà el Dia Mundial de la Ràdio durant tota la setmana

‘La Cita’ celebrarà el Dia Mundial de la Ràdio durant tota la setmana
11/02/2017 Redactor

Després d’arribar al programa 450 el passat dijous, La Cita, el format d’entrevistes presentat per Nacho i Kyra Shimai comptarà la propera setmana amb professionals del món radiofònic amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio que se celebra aquest dilluns 13 de febrer.

Rosa Badia serà la primera convidada. En els darrers Premis Ondas va rebre la menció especial del jurat per la iniciativa ‘Cap Nen sense Joguina’. En Nacho i la Kyra parlaran dilluns amb ella, presentadora del ‘Tot es Comèdia’ de SER Catalunya.

Dimarts, l’entrevistat serà en Vador Lladó, presentador des de fa 11 anys d’un dels ‘mornings shows’ amb més èxit de Catalunya, el Fricandó Matiner a RAC105.

També estarà present en aquesta celebració la radiofórmula, de la mà de Neus Gonzalez i Adrià Soler de Los 40, els presentadors passaran pels estudis de CoolturaFM el proper dimecres per parlar de la seva experiència davant els micròfons els darrers anys.

Les tendències i influències digitals també tindran cabuda. De la mà de Mariola Dinarès, presentadora i directora del Popap a Catalunya Ràdio, esbrinarem, dijous 16, com estan afectant les noves tecnologies a la ràdio i com ens hi adaptem.

El fi de festa el farà, divendres, Pablo Guerola, actual presentador de ‘Ponte a Prueba’ a EuropaFM, un dels programes de matinada més escoltats pels joves els darrers anys.

’La cita’ ja va celebrar durant la seva primera temporada, el Dia Mundial de la ràdio amb Justo Molinero, Juan Ramón Lucas, Josep Lobató, Óscar Martínez i Juanma Romero. Aquest any, la cita és de dilluns 13 a divendres 17 a les 19:00 en CoolturaFM. I sinó, al podcast!

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*