La UB posa música als vespres d’hivern

La UB posa música als vespres d’hivern
29/02/2016 Redactor

La Universitat de Barcelona converteix, cada divendres, el Paranimf de l’edifici històric en una magnífica sala de concerts des del passat 19 de febrer. ‘Els vespres d’hivern’ és una nova proposta amb la que la UB vol apropar al públic jove el treball de noves promeses de l’escena independent de Barcelona. Una extensió dels concerts d’estiu pels quals han passat noms tan consolidats com Las Migas, Mishima o Manel.

El flamenc de Rosalia i Raül Fernàndez i el pop de Nothing Places han estat les dues primeres propostes que han inaugurat aquest solemne escenari.

Aquest divendres 4 de març serà el torn de Carla. La jove cantant debuta a Els Vespres abans de passar pel Primavera Sound. El seu primer treball passa de puntetes pel synthpop analògic, el trip-pop i el drum’n’bass, sense oblidar-se de les notes característiques del bass soul britànic i una electrònica subtil i cuidada.

Els encarregats de tancar aquestes vetllades musicals seran els Ran Ran, el proper 18 de març. Aquesta formació és el nou projecte musical de Ferran Baucells, un grup que barreja el folk amb l’electrònica, i que compta amb Jordi Farreras a la percussió.

No volem posar-vos les dents llargues, però si no vau afanyar-vos a descarregar la invitació, més val que us reserveu l’agenda per als concerts d’estiu. Les localitats van volar una setmana després de publicar-se el cartell del cicle.