La Sala Becket s’acomiada de Gràcia recuperant els espectacles mítics

La Sala Becket s’acomiada de Gràcia recuperant els espectacles mítics
29/02/2016 Redactor

La Sala Beckett comença a fer les maletes. Després de 27 anys de funcionament al carrer Alegre de Dalt, al barri de Gràcia, la sala fundada per José Sanchis Sinisterra estrenarà emplaçament. La Becket es traslladarà properament al Poblenou. En concret, a la nau que antigament ocupava la Cooperativa de Consum Pau i Justícia, un espai de 2.700 metres quadrats al carrer de Pere IV.

Això será al setembre. Mentre prepara l’equipatge, la Sala vol acomiadar-se de les actuals instal·lacions amb un cicle de lectures de les peces més emblemàtiques que han passat pel seu escenari. Des de dilluns 29 de febrer i durant vuit setmanes, els espectadors podran reviure els espectacles més populars de la sala, amb els mateixos actors, directors i equips artístics que els van protagonitzar en el seu moment.

Les lectures serán presentades per Quimet Pla, amb guió de Mercè Sarrias. Una cita imprescindible per només 3 euros. Per això serà necessari reservar prèviament a reserves@salabeckett.cat. A més, els espectacles podran seguir-se en directe. Si us quedeu sense entrades, la funció està assegurada.