La relació entre moda, cultura i ciutat, a la segona edició del Festival Feed Dog

La relació entre moda, cultura i ciutat, a la segona edició del Festival Feed Dog
11/03/2016 Redactor

El cinema documental s’ha convertit en la millor eina per demostrar la complexitat de la moda com a fenomen. Com a manifestació que va més enllà de les passarel·les i les botigues retail. Com a mirall, en molts casos, de l’evolució històrica i els problemes socials. Amb aquesta filosofia va néixer l’any passat el Festival Feed Dog, que té lloc aquest cap de setmana als cinemes Aribau Club de Barcelona.

En aquesta segona edició, el certamen aposta fort. Ha aconseguit un cartell més ampli, format per nou documentals, i moltes més activitats paral·leles.

La selecció de pel·lícules és excel·lent. La projecció inaugural ha estat el documental ‘Jeremy Scott: The People’s Designer’, una cinta sobre un dels ‘enfants terribles’ de les passarel·les.

Fotògrafs, creadors, periodistes i grans marques són altres dels protagonistes. Però també hi ha lloc en el cartell per a la reflexió. ‘The True Cost’, per exemple, és un documental que analitza en profunditat què fa possible que les grans marques multinacionals del retail puguin oferir als seus clients uns preus tan ajustats. La cinta, com us podeu imaginar, explica les pèssimes condicions de vida que tenen molts treballadors a determinats països asiàtics.

Tot això i més, aquest cap de setmana, al Feed Dog. No us perdeu l’entrevista que va concedir Charo Mora, directora del festival, a Control Central.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*