‘La propera pell’ arriba aquest mes de novembre a les 12 comarques de Barcelona

‘La propera pell’ arriba aquest mes de novembre a les 12 comarques de Barcelona
16/11/2016 Redactor

La pel·lícula de novembre del Cicle Gaudí és La propera pell, producció dirigida per Isaki Lacuesta i Isa Campo i interpretada per Sergi López, Emma Suárez, Àlex Monner, Bruno Todeschini, Igor Szpakowski, Mikel Iglesias, Greta Fernández, David Arribas, Pablo Rosset i Guillem Jorba. El Circuit estable de cinema català porta aquest títol a les 12 comarques de la província de Barcelona: Berguedà (Berga – Teatre Patronat-Casal Parroquial), Maresme (Calella – Sala Mozart), Vallès Oriental (Cardedeu – Cinema Esbarjo), Bages (Cardona – Teatre Els Catòlics), Baix Llobregat (Esparreguera – Patronat Parroquial), Alt Penedès (Gelida – Sala d’actes del Centre Cultural), Anoia (Igualada – Teatre Municipal l’Ateneu), Moianès (Moià – Auditori Sant Josep), Vallès Occidental (Rubí – Teatre Municipal La Sala), Barcelonès (Sant Adrià de Besòs – Ateneu Adrianenc), Osona (Torelló – Cinema El Casal) i Garraf (Vilanova i la Geltrú – Teatre Principal).

La propera pell va ser reconeguda al darrer Festival de Málaga amb el premi especial i el de millor direcció. Un adolescent desaparegut torna a casa després de vuit anys quan tothom el donava per mort i es reincorpora a la vida familiar marcada pel misteri de la seva desaparició. Poc a poc sorgirà el dubte de si realment es tracta del nen desaparegut o d’un impostor.

L’equip de la pel·lícula acompanyarà el públic en alguns dels passis previstos. Els seus directors, Isaki Lacuesta i Isa Campo, seran a Torellò el 24 de novembre. Lacuesta estarà acompanyat de l’actor protagonista de la pel·lícula, Sergi López, a Vilanova i la Geltrú el 17 de novembre. Oriol Maymó, productor, acompanyarà la sessió de Berga del 16 de novembre. La presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, presentarà la projecció a Rubí.

El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La implicació dels 12 ajuntaments de la província de Barcelona, l’emoció de tornar a veure cinema en pantalla gran en les ciutats que ja no en tenen i l’alegria del públic de gaudir una pel·lícula catalana d’estrena recent a prop de casa van permetre aquest éxit rotund de la primera sessió. Al mes de desembre el Cicle programarà 100 metros. Una tardor de cinema de proximitat, amb pel·lícules d’estrena recent i probables candidates als Premis Gaudí, que busca conquerir nous públics per a la producció catalana.

Més informació a www.ciclegaudi.cat.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*