La Orquestra Simfònica Camera Musicae interpretarà en directe la banda sonora de ‘Vertigo’ amb la projecció del film

La Orquestra Simfònica Camera Musicae interpretarà en directe la banda sonora de ‘Vertigo’ amb la projecció del film
12/12/2018 Redactor

El 16 de desembre es celebra el 60 aniversari del clàssic d’Alfred Hitchock VERTIGO amb una projecció molt especial de la pel·lícula als Aribau Multicines. La sensacional música de Bernard Herrmann serà interpretada en directe per la prestigiosa Orquestra Simfònica Camera Musicae (més de 60 músics a l’escenari) i dirigida pel mestre Anthony Gabriele.

Considerada com la millor pel·lícula de la història del cinema (segons l’última votació publicada per la prestigiosa revista Sight & Sound), James Stewart i Kim Novak protagonitzen una historia que transcendeix el misteri habitual de les pel·lícules de Hitchcock i s’endinsa en els desitjos, passions i obsessions de la ment humana.
La sublim, romàntica i misteriosa música de Bernard Herrmann està considerada com una de les millor composicions musicals pel cinema i es podrà escoltar i gaudir en directe amb tot el seu esplendor simfònic. El clàssic de Hitchock es podrà veure el 15 de desembre a les 18h i a les 22h al Cinema Capitol en versió original subtitulada al castellà.

A més de Barcelona, Reel Solutions i l’Orquestra Simfònica Camera Musicae portaran aquesta pel·lícula amb orquestra en directe a Madird (Cines Capitol) i Saragossa (Cinemes Palafox).

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*