La literatura catalana es projecta a Polònia

La literatura catalana es projecta a Polònia
01/04/2016 Redactor

Barcelona i la literatura catalana seran les convidades especials de la Fira del Llibre de Varsòvia. La capital polonesa, organitza entre el 19 i el 22 de maig una nova edició de la fira que l’any passat va reunir més de 800 autors i va atraure més de 72.000 visitants.

L’Institut Ramon Llull i l’Ajuntament de Barcelona s’encarreguen d’organitzar la participació catalana. Això es traduirà en un estand de promoció que acollirà diferents activitats literàries com presentacions de novetats, diàlegs entre autors, i signatures de llibres.

Sebastià Alzamora, Blanca Busquets, Jaume Cabré, Jenn Díaz, Rafel Nadal, Marc Pastor, Jordi Puntí, Care Santos, Màrius Serra i Jordi Sierra i Fabra han estat els deu noms escollits per representar la literatura catalana.

Segons l’Institut Ramon Llull, la tria “pretén ser un reflex de la diversitat literària catalana actual i, alhora, ha estat pensada posant particular atenció a les demandes i l’interès de les editorials poloneses”. Els autors que visitaran la fira han estat traduïts al polonès en els darrers anys o ho seran properament.

 

Web de l’Institut Ramon Llull

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*