La Gleva presenta “Stabat Mater”, l’obra d’Antonio Tarantino

La Gleva presenta “Stabat Mater”, l’obra d’Antonio Tarantino
20/01/2020 Redactor

La Gleva presenta Stabat Mater, l’obra d’Antonio Tarantino dirigida per Magda Puyo i estrenada al TNC. L’espectacle va ser nominat al premi Butaca 2019 de petit format, millor direcció, espai sonor i actriu, i als premis Teatre Barcelona 2019 a millor espectacle de petit format i millor actriu.

L’obra es podrà veure del 22 de gener al 9 de febrer al teatre de Sant Gervasi. Stabat Mater és la primera part de els Cuatro actos profanos d’Antonio Tarantino, juntament amb La Pasión según Juan, Vísperas de la Beata Virgen i Lentejuelas. Amb els anys, l’obra s’ha convertit en un clàssic de teatre italià contemporani pel seu magnetisme verbal i força ètica.

Com si es tractés d’un oratori profà contemporani, una prostituta es lamenta de la desaparició del seu fill, un jove llibertari que ha estat detingut per la policia acusat de terrorisme. La soledat de la mare enfront del dolor, l’eterna dignitat dels desheretats i la memòria soterrada dels mites religiosos es revelen musicalment en una xerrameca grollera, irreverent i profundament commovedora.

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*