La Fleca, nou EP de Poor Tràmit

La Fleca, nou EP de Poor Tràmit
30/04/2020 Redactor

En aquest nou treball, Poor Tràmit ha aconseguit pastar un so contundent i cru de la mà dels artesans Viktor Pizza i Stash House els quals han afegit el llevat necessari amb produccions que fan apujar el volum, l’acompanyen col·laboracions de dos pesos pesants: un clàssic i sempre combatiu Rodrigo Laviña (At Versaris) i un gran talent emergent com Nu Drama, tot aixó amb un DJ Enzo amassant els plats per treure fins a l’última engruna al scratch.

Si voleu tastar i gaudir de les millors barres, Poor Tràmit et porta La Fleca.

En Marc, el Kaiz o més conegut com en Poor, és per a molts un referent de l’escena del rap en català, un abans i un després al panorama, que amb energies renovades del nano del Maresme torna per donar un bon cop a la taula de l’escena.
Amb 3 treballs a l’esquena Cendra i Folis (2015), Pizza i Fum (2016) i #GuaraplaMixtape (2019), col·laboracions i produccions amb reconeguts artistes (Cesk Freixas, Lil Dami, Valtonyc, Sr. Oca, Homes Llúdriga…), ha forjat un estil propi que conjuntament amb un directe sòlid l’ha portat a actuar fins i tot als premis lliurats pel Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA).

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*