La flautista Elisabet Franch s’estrena com a solista davant la Banda Municipal al Teatre-Auditori Sant Cugat

La flautista Elisabet Franch s’estrena com a solista davant la Banda Municipal al Teatre-Auditori Sant Cugat
06/02/2017 Redactor

El proper divendres 10 de febrer a les 21.00 hores al Teatre-Auditori Sant Cugat, Elisabet Franch, s’estrenarà com a solista davant d’una gran formació orquestral, la Banda Municipal de Barcelona. A més de ser una excel·lent oportunitat per a demostrar la seva capacitat com a solista ho fa amb una formació molt coneguda per la flautista ja que hi ha tocat en diverses ocasions, fet que la complau i l’emociona. Un altre motiu de satisfacció és que aquesta oportunitat li ve donada pel Teatre-Auditori Sant Cugat, la ciutat que l’ha vist néixer i formar-se en els seus inicis com a músic.

La primera part del concert està dedicada al talent jove. Començarà amb L’Arlésienne de Bizet, compositor ja molt premiat amb només 20 anys, seguit d’Aires gitanos i Fantasia sobre Carmen de Pablo Sarasate, violinista i compositor precoç interpretat per l’Elisabet Franch que són obres incloses dins del premiat primer CD Gypsy Airs.

A la segona part, la Banda Municipal de Barcelona ens aproparà al repertori popular de les gran sarsueles, interpretant els preludis instrumentals d’El Caserío, La Revoltosa i La Verbena de la Paloma, una selecció de temes de Bohemios d’Amadeus Vives, i el brillant intermezzo de La boda de Luis Alonso.

El concert estarà dirigit pel titular de la Banda Municipal de Barcelona, Salvador Brotons.

Per aquest concert tan especial per l’Elisabet Franch manté la col·laboració amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Generalitat de Catalunya que a través  de la 080 Barcelona Fashion que l’ha posat en contacte amb la dissenyadora Justicia Ruano (www.justiciaruano.com) que vesteix, de manera desinteressada, per aquest concert. Així mateix, repeteix col·laboració amb la Joieria SANT de Barcelona(www.joieriasant.com) que també li cedirà peces úniques, dissenyades i realitzades de manera artesanal.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*