La dona del surrealisme, el 4 d’abril al Teatre Coliseum

La dona del surrealisme, el 4 d’abril al Teatre Coliseum
09/03/2020 Redactor

La dona del surrealisme, una biografia en clau de flamenc. Olga Llorente estrena ‘Gala, una mirada eterna’, el dissabte 4 d’abril en única funció (17.30) en el Teatre Coliseum de Barcelona. La balladora guanyadora del Desvergonyiment Femení de les Mines 2019 revela a l’artista oculta més enllà de la musa, la coautora del surrealisme després de l’esposa del poeta Paul Éluard i el pintor Salvador Dalí. “Misteri per a un, fascinació per a un altre, Gala també signatura l’obra de dos surrealistes universals”, apunta Olga Llorente.

Olga Llorente coreografia i interpreta ‘Gala’, abrigallada a la guitarra per Jesús Núñez i Eduardo Cortés, autors de la música original amb la col·laboració de Mario Montoya. Al canti, Miguel de la Tolea i Luis el Granaíno. A més, Javier Morillas (chelo), David Domínguez (percussió) i els ballarins Juan Fernández i Emilio Ochando, col·laborador coreogràfic al costat de Mara Martínez.

Direcció artística de Sonia González i disseny de llums d’Olga García. El Divan de Cocó i Olga Llorente signen el vestuari, inspirat en les èpoques vitals de Gala.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*