La consellera d’Ensenyament inaugurarà el nou edifici del centre educatiu Bellaire, referent en el món de l’autisme

La consellera d’Ensenyament inaugurarà el nou edifici del centre educatiu Bellaire, referent en el món de l’autisme
01/07/2015 Redactor

El centre d’educació especial Escola Bellaire farà un pas endavant en l’atenció a infants i joves diagnosticats de TEA, a partir del curs vinent. Les seves noves instal·lacions, dissenyades per l’arquitecte Enric Terrida i ubicades al mateix nucli residencial de Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), permetran atendre de manera integral 40 alumnes d’entre 3 i 20 anys

La nova escola, de més de 1.000 m2, està dotada d’aules especialment adaptades, una sala polivalent, espais d’esbarjo diferenciats per tipus i nivells d’afectacions i un menjador. Hi treballen 25 professionals altament qualificats, que ofereixen una educació terapèutica global. La valuosa tasca de mestres, psicòlegs, psicopedagogs, logopedes i educadors socials, especialistes en autisme, desenvolupada des de fa més de tres dècades, ha donat a Bellaire prestigi i reconeixement institucional com a escola, com a centre terapèutic i com centre formador d’altres professionals.

Irene Rigau, consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola,  Cristina Molina, Directora del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut , Olga Gisbert, psicòloga clínica i directora de l’Escola Bellaire, i Xavier Aballí, president de la Fundació Collserola,  inauguraran el nou edifici divendres 3 de juliol a les 11 hores, juntament amb altres representants de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, de la comunitat educativa i de la Fundació Collserola.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*