La comèdia marciana d’El Tràmit guanya el Premi Kutxa Ciutat de Sant Sebastià

La comèdia marciana d’El Tràmit guanya el Premi Kutxa Ciutat de Sant Sebastià
03/10/2018 Redactor

El dia 22 de desembre, Fernando Trías de Bes recollirà el guardó d’aquests prestigiosos premis literaris que, en aquesta 54ª edició han batut el record de participació d’artistes, amb més de 500 obres presentades.

La comèdia tracta sobre l’arribada d’un suposat extraterrestre. Tres científics (un físic, una psicòloga i un metge), són citats en unes dependències secretes per una Unitat d’Intel·ligència de l’Estat per elaborar un peritatge insòlit a canvi de 2.000€, en el qual han de corroborar si, efectivament, l’ésser trobat és alienígena. El peritatge ho exigeix el Ministeri de l’Interior per evitar el mal ús de cabals públics, doncs les assignacions de diners han de ser transparents. S’han sol·licitat tres milions d’euros de subvenció per analitzar a l’alien i es necessita l’aprovació dels científics perquè la subvenció sigui concedida. Durant l’interrogatori, es revelaran diversos casos de corrupció que podrien esquitxar els científics contractats pel Govern.

L’espectacle, que estarà en cartell fins l’11 de novembre, compta amb la interpretació dels actors David Bagés (Mein KampfL’auca del Senyor Esteve,La Riera), Àlex Casanovas (El mercader de VenèciaDispara/Agafa tresor/RepeteixPel davant i pel darrera), Mònica Glaenzel (M.A.R.I.L.U.L.A,Marits i mullersPlats bruts), Xavier Serrano (L’inspectorLa família irrealPolònia), Manel Sans (Nit de reisConte d’hivernMaria Rosa) i Susanna Garachana (Avui no sopemLes nenes no haurien de jugar a futbolEl cor de la ciutat).

El director, Martí Torras Mayneris ha dirigit obres com La taverna dels bufons RHÜMIA. El guió i la producció corre a càrrec de Fernando Trías de Bes, escriptor i economista, conegut per títols com El vendedor de tiempo El libro negro del emprendedor/La buena suerte. D’altra banda, la productora és Mercedes Segura Amat, que ha produït altres obres d’èxit com Algo más inesperado que la muerte Marranadas.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*