La Barcelona Gipsy balKan Orchestra celebra l’any nou ortodox amb un concert a Hospitalet

La Barcelona Gipsy balKan Orchestra celebra l’any nou ortodox amb un concert a Hospitalet
12/01/2017 Redactor

El proper divendres, La Barcelona Gipsy Balkan Orchestra (BGKO) actuarà a la Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat per celebrar l’any nou ortodox.

Serà un concert especial englobat dins la gira de presentació del seu darrer disc “Del Ebro al Danubio” que els està portant per tota Europa i que a finals d’any farà parada també als EUA.

La BGKO és una banda amb un gran reconeixement a nivell europeu; mostra d’això és el videoclip de “Djelem Djelem” que ja té més de 4.000.000 visites a Youtube, o la bona acollida del nou disc, que van presentar el passat mes d’octubre a Barcelona.

Recentment la seva gira internacional els ha portat a França (París), Alemanya, Itàlia i Noruega, entre d’altres, i cal destacar la seva presència des de fa més de 3 mesos a la Transglobal Music World Chart, una llista que elaboren periodistes de tot el món especialitzats en la música d’arrel.

Així doncs, fidels a les seves arrels de l’est d’Europa, el proper divendres la BGKO celebrarà l’any nou ortodox seguint l’antic calendari julià i que, uns dies després de la celebració catòlica.

Serà una nit en què la BGKO cantarà i ballarà al ritme de la música klezmer i gitana, i farà un homenatge a la música balcànica i al conjunt de tradicions musicals de la Mediterrània i Orient Mitjà.

La BGKO demostrarà, una vegada més, per què s’ha convertit en un referent de la música dels Balcans a Barcelona, ciutat on va néixer la banda i on, en molt poc temps, va aconseguir una notable projecció internacional.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*