Kyra Shimai s’incorpora a ‘La cita’

Kyra Shimai s’incorpora a ‘La cita’
10/09/2015 Redactor

 

La segona temporada del programa presentat per Nacho Encinas torna canalla i divertida a Cooltura FM amb Kyra Shimai

L’artista Kyra Shimai s’incorpora a partir del proper 21 de setembre a l’equip del programa d’entrevistes ‘La cita’ que enceta la seva segona temporada a l’emissora.

“La cita, per a mi, significa, en part, una iniciativa pura amb ganes de fer-se sentir, encara sense prostituir, autèntica i feta des del cor. Un espai on, sembla, la comunicació transcendeix allò evident.

Kyra Shimai

La relació de Kyra Shimai amb les arts escèniques i l’espectacle és llarga ja que fa més de 20 anys que va començar en el món de la dansa i el transformisme treballant amb artistes com Ángel Pavlovsky, Moncho Borrajo o Bibiana Fernández. Com a integrant del duet Shimai, ha publicat 4 singles, ha actuat a Europa i l’Amèrica del Sud; a més de presentar un programa de televisió.

Carlos Latre, Juan Ramón Lucas, Ana Morgade, Mario Vaquerizo, Juanra Bonet,  Carlos Sobera, Bertín Osborne o Christian Gálvez són només alguns noms dels més de 200 convidats que van acompanyar diàriament l’audiència al llarg de la primera temporada d’aquest peculiar programa diari de tan sols 15 minuts.

La joventut i l’entusiasme de Nacho juntament amb l’experiència i l’enginy de Kyra prometen una temporada plena de descobriments i bons moments amb els convidats. A més, el programa sobrepassarà les ones per mostrar com és la ràdio des de dins i el món d’aquesta parella professional a través de LaCita TV!

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*