Koers i els seus seguidors protagonitzen el clip de “Som” a una setmana de la publicació de That Day

Koers i els seus seguidors protagonitzen el clip de “Som” a una setmana de la publicació de That Day
03/04/2020 Redactor

Koers i els seus seguidors protagonitzen el videoclip de “Som“, un nou avançament que formarà part de That Day, el nou àlbum dels lleidetans que veurà la llum el proper 10 d’abril. Fa uns dies, Koers van llençar una original proposta per a tots els seus fans convidant-los a enviar imatges des de casa seva cantant i ballant la cançó de “Som” durant aquests dies de confinament.

Aquest tema, amb el qual els lleidetans obren el nou treball, és una mescla de reggae amb pop, dub i rock, estil característic de la banda. Amb “Som“, Koers volen mostrar una vegada més qui són, què fan i què volen i ho fan amb una “cançó atrevida, desafiant i necessària”. De fet, explica la banda, totes les altres cançons són un resum d’aquest tema, que vol transmetre que “podem ser el que volem, tot i que sabem que no serà fàcil, però seguirem lluitant per aconseguir-ho”.

KOERS
Els lleidatans Koers són un dels representants del reggae estatal amb més projecció. El seu primer disc, Unbroken, contenia una gran col·lecció de cançons que els va posicionar a tot el país. Koers, en llengua afrikaans vol dir ‘ritme’. No podien haver escollit millor nom. La seva música groove, new wave, dub, pop i rock es mesclen amb la seva essència reggae de més arrel i amb el seu missatge vitalista. El 2019 van publicar un EP titulat Des de les cendres on hi col·labora Macaco com a avantsala del seu esperadíssim nou LP, que veurà la llum el 10 d’abril. Un grup amb un debut per emmarcar que ha apropat la seva proposta a centenars de milers de persones que han fet vibrar i emocionar.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*