José González i The String Theory en concert a l’Auditori

José González i The String Theory en concert a l’Auditori
29/09/2018 Redactor

L’artista suec d’indie folk José González aterra a l’Auditori, juntament amb l’orquestra The String Theory, per oferir aquest dijous dia 4 un únic concert de presentació del seu nou àlbum Vestiges & Claws. Aquest forma part de la segona gira europea de col·laboració que fan, després de l’eixordador èxit de 2011 amb shows esgotats a tot el continent i excel·lents crítiques a The Independent, El País, Dagens Nyheter i Hamburger Abendblatt .

A més de fer dos àlbums amb la banda Junip i de recórrer el món sol, amb la banda i amb The String Theory a Europa, González ha estat involucrat en la banda sonora de La vida secreta de Walter Mitty (Ben Stiller, 2013) amb una brillant versió de That’s How We Walk On The Moon.

Per altra banda, The String Theory és un col·lectiu d’artistes, think tank i orquestra de cambra experimental que des de 2007 explora les afores de la música clàssica contemporània i el pop salvatge mitjançant tallers col·laboratius, enregistraments en estudi i actuacions en viu.

Tot plegat un concert que promet no deixar indiferent a ningú. Per tot aquell que no pugui assistir a la cita, tindrà una segona oportunitat el proper 19 d’octubre a la Sala Apolo.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*