Johann Strauss i el Gran Concert d’Any Nou al Palau de la Música de Barcelona

Johann Strauss i el Gran Concert d’Any Nou al Palau de la Música de Barcelona
21/01/2020 Redactor

Torna la producció més famosa d’Europa a Barcelona avalada per 30 anys d’èxits i més de 5 milions d’espectadors a tot el món. Aquesta producció ha rebut grans ovacions en les sales més importants de tota Europa: en el Musikverein de Viena, Concertgebouw d’Amsterdam, la Philarmonie de Berlín, el Musikhalle de Hamburgoel Auditorium Parco della Musica de Roma, el Gran Teatre del Liceu o el Palau de la Música de Barcelona, el Teatro Real i el Auditorio Nacional de Música de Madrid, etc.

El programa, inspirat en la tradicional cita musical que cada any se celebra a Viena, inclou els títols més coneguts del rei del vals, NapoleónFiesta de las flores, El vals del emperador o Champagne. No faltarà el vals més cèlebre de tots, El Bello Danubio azul, ni la Marcha Radetzky, que compassada amb el picar de mans del públic, acostuma a tancar la vetllada.

El concert és un dels esdeveniments més esperats de la temporada musical, per l’extraordinari clima festiu que l’envolta i per l’enorme participació d’un públic que, any rere any, omple les sales. Tindrà lloc el dissabte 25 de gener a les 17:30 al Palau de la Música de Barcelona.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*