Joglars torna a la Sala Barts aquest mes de setembre

Joglars torna a la Sala Barts aquest mes de setembre
02/09/2015 Redactor

La Sala Barts, en col·laboració amb El Terrat, acull per segona vegada VIP, de Joglars, del 8 al 13 de setembre. Una de les companyies teatrals més àcides del país fa un cop d’ull al saló de casa i posa el dit a la nafra parlant sobre el tracte que dispensem als nens.

VIP, per primera vegada a Barcelona i en català, s’ha pogut veure el passat mes de juliol en el marc de GREC Festival de Barcelona, i ha rebut grans elogis per part del públic i la crítica. La segona obra de Joglars dirigida per Ramon Fontserè porta a l’escenari una reflexió sobre la societat actual i el futur que ens espera a partir de la sobreprotecció de la mainada.

La premsa n’ha dit:

Joglars aportan un teatro socialmente necesario. VIP debería representarse en escuelas e institutos: los padres de las «ampas» que cuestionan todo asomo de disciplina tomarían nota de hasta qué punto son responsables del infantilismo que abona la decadencia de Occidente.”

Sergi Doria. ABC

Els Joglars treballen molt i molt bé! En Fontserè està immens, com a fetus i com a infant […] Els actors semblen flotar, més que caminar per l’escenari, és com si tot plegat fos una dansa que flueix per si sola. Les escenes estan plenes d’imatges pensades per a la contemplació

Oriol Toro. Núvol

“Què s’ha de dir de VIP?. D’entrada, que saben queixalar on hi ha carn: troben un tema sucós i li exploten la comicitat.”

Jordi Bordes. El Punt Avui

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*