Joan Miquel Oliver, Los Fresones Rebeldes i Nuria Graham, caps de cartell del Dia Minimúsica

Joan Miquel Oliver, Los Fresones Rebeldes i Nuria Graham, caps de cartell del Dia Minimúsica
08/04/2016 Redactor

Joan Miquel Oliver, Los Fresones Rebeldes, Nuria Graham, Los Tiki Phantoms i Los Carradine són els caps de cartell enguany del Dia Minimúsica, un festival familiar que promet fer ballar a petits i grans aquest diumenge 10 d’abril durant tot el dia.

Aquesta iniciativa arriba a la seva quarta edició estrenant emplaçament, els espais exteriors del Centre de Cultura Contemporània, i reforçant la programació d’activitats paral·leles, que s’estructura al voltant de diferents tallers i jocs que tenen com a punt de partida la incentivació de la creativitat dels més petits.
Justament Minimúsica, l’entitat impulsora del festival, commemora aquest 2016 el seu desè aniversari, i ho celebrarà programant diverses activitats al llarg de l’any, fidels al seu esperit: afavorir el gust dels infants per la música i la resta de manifestacions culturals. El Víctor Velasco ens dóna algunes pistes de per on poden anar les coses i, per descomptat, repassa el detall de sorpreses que han preparat per gaudir en família al CCCB aquest cap de setmana.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*