Joan Manuel Serrat grava una versió col·lectiva inèdita de “Mediterráneo”

Joan Manuel Serrat grava una versió col·lectiva inèdita de “Mediterráneo”
06/01/2017 Redactor

Quaranta-cinc anys després de la versió original, Joan Manuel Serrat ha tornat a gravar aquesta tarda la cançó “Mediterráneo”, pensant en les persones que creuen el mar en busca d’una vida millor. El videoclip és una mostra de suport de Serrat pel Gran Concert per a les Persones Refugiades, que es farà al Palau Sant Jordi el dissabte 11 de febrer.

Serrat ha gravat la cançó amb la participació en les veus de Manolo García, Estopa, Els Amics de les Arts, Pablo López, Antonio Orozco, Gossos, Marina Rossell, Elèctrica Dharma, Judit Neddermann, Joana Serrat, Gossos, Sidonie, Santi Balmes, Jofre Bardagí, Gemma Humet, Shuarma, Ismael Serrano i Manu Guix. La majoria han participat en la gravació que s’ha fet aquesta tarda als estudis Medusa de Barcelona.
Ahir, Casa nostra, casa vostra va anunciar els primers artistes confirmats del Gran Concert per a les Persones Refugiades: Lluís Llach i Sílvia Bel, Manolo García, Sílvia Pérez Cruz, Macaco i La Fura dels Baus. Les entrades es poden adquirir a www.casanostracasavostra.cat i tots els beneficis es destinaran a les organitzacions que treballen en migració i refugi.

El web explicarà el minut a minut de la campanya, recollirà signatures del manifest i serà un centre de documentació sobre la denominada crisi migratòria a Catalunya i a Europa.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*