Joan Dausà estrena nou single i videoclip amb ‘La Gran Eufòria’

Joan Dausà estrena nou single i videoclip amb ‘La Gran Eufòria’
20/04/2018 Redactor

    Dues cares conegudes, Carlos Cuevas i Aida Folch, a més d’una cinquantena de ballarins protagonitzen el videoclip, rodat a Barcelona

    Dausà iniciarà una gira acompanyat de 3 músics més que el durà a tancar el festival Strenes de Girona el 30 d’abril, oferir un concert al Tibidabo el 25 de maig (ambdòs amb les entrades exhaurides) i a Cap Roig el 3 d’agost

“No cal ser gran per ser gegant. Només cal confiar en la vida. Tots hem estat gegants alguna vegada. I ho tornarem a ser.”

Joan Dausà estrena nou single i videoclip amb La gran eufòria, un dels temes que forma part del seu darrer treball Ara som gegants, que surt a la venda aquest divendres 13 d’abril.

Els actors Aida Folch i Carlos Cuevas són dos dels protagonistes del nou videoclip, juntament amb el propi Joan Dausà. El vídeo destaca, a més, per la coreografia que desenvolupen una cinquantena de ballarins.

Després d’un període de tres anys de silenci i reflexió personal, l’artista de Sant Feliu torna a la música amb Ara Som Gegants, el seu tercer disc produït per Santos & Fluren de Blind Records.

Després de 2 discos, 2 bandes sonores de pel·lícules, d’un Premi Gaudí, 2 Premis Enderrock, d’omplir el Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música tres vegades en 5 anys, Joan Dausà vol amb Ara Som Gegants presentar el resultat d’un viatge interior que busca l’exigència musical, i la connexió emocional amb el públic i un directe èpic.

 

10 cançons i 40 minuts

Ara Som Gegants conté 10 cançons (i 40 minuts) de música intimista que miren la vida amb esperança sense abandonar una melancolia vital que provoca empatia i catarsi.

El nou disc de Joan Dausà, ara més que mai, transmet il·lusió per viure, juga amb una paleta de colors més ampli i amb temes musicalment més elaborats que mantenen la senzillesa i l’observació dels detalls, conscient de que és aquí on la vida agafa sentit i color.

El nou àlbum de Joan Dausà, conté una evolució artística coherent sense renunciar a la malenconia i a la emoció dels seus dos discs anteriors però amb la introducció de temàtiques més socials com la pèrdua dels records a ‘Obriu-me el cap’ o la superació personal i col·lectiva a ‘Ara Som Gegants’.

 

Gira per Catalunya i dos concerts icònics

La gira de Ara som gegants passarà per poblacions de tot el territori i formarà part del cartell del Festival Cruïlla i el del Festival Cap Roig.

La presentació del disc serà el concert de clausura del Festival Strenes el 30 d’abril i es presentarà a Barcelona al parc del Tibidabo el 25 de maig (aquests dos concerts ja han exhaurit totes les entrades).

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*