‘Homes, la comèdia musical’ al Condal

‘Homes, la comèdia musical’ al Condal
02/03/2017 Redactor

Homes, la comèdia musical es tracta d’una coproducció de Focus i Misògines inspirada en el fenomen teatral Homes!, de la companyia T de Teatre (1994) i que, com ha declarat la coautora i directora de l’espectacle, adapta el text original “a l’extinció del mascle ibèric dels últims 20 anys”. “Hem recuperat l’esperit fresc del muntatge de T de Teatre i hem creat un espectacle musical actual, sincer i directe amb esperit de cabaret”, ha afegit López. Sergi Belbel, que va dirigir el muntatge de T de Teatre, signa junt amb Carol López el text de l’obra que es presenta al Teatre Condal, convertida en musical. “Per a mi ha estat un plaer fer les lletres per aquesta música”, ha declarat Belbel.
Una comèdia musical sobre els rols de gènere de la societat actual que posa una pregunta sobre l’escenari: què significa ser un home al segle XXI? Segons Agnès Busquets, una de les protagonistes del muntatge, “no es tracta d’un espectacle feminista”. En aquesta obra “no ridiculitzem ni als homes ni a les dones”, ha afegit Carol López, “els hi hem donat canya als dos sexes per igual”. L’espectacle, que inicia funcions el pròxim 28 de febrer al Teatre Condal, està despertant l’interès del públic. “A una setmana d’iniciar les prèvies, hem venut més de 10.000 entrades”, ha assenyalat Jordi González, Vicepresident d’Art i Continguts de Focus

Un cabaret contemporani

Homes, la comèdia musical és una proposta fresca i actual amb música original de Marc Parrot. “Amb aquest muntatge he ampliat el meu registre”, ha explicat el compositor i director musical de l’espectacle. I el resultat és ben contundent: la música d’Homes, la comèdia musical transita per diversos estils -com el tango, el pop, el rock o l’electrònica- que ajuden a ambientar i il·lustrar les escenes que conformen l’espectacle. “He hagut de ser molt femení i lluitar contra la meva masculinitat per fer algunes cançons”, ha declarat Parrot.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*