Giovinetto presenta a Barcelona ‘Acompanyats’

Giovinetto presenta a Barcelona ‘Acompanyats’
30/08/2017 Redactor

Daniel Anglès i Giovinetto, finalistes de la tercera edició del programa Oh Happy Day, presenten el 12 de setembre a Barcelona una nova proposta musical: Acompanyats. A l’escenari també hi serà Sergi Cuenca, director musical de El Rey León i íntim col·laborador d’ Anglès en diferents projectes.

Durant el concert es podran escoltar fragments de musicals tan coneguts com Mar i Cel o Els Miserables, grans temes en català com Paraules d’amor o Amor Particular o altres èxits, com Think d’Aretha Franklin, que han fet que el cor sigui un dels més estimats de les últimes edicions del programa de TV3.

Daniel Anglès, impulsor d’aquesta proposta, va veure durant el programa que calia anar més enllà i va crear, amb Cuenca, un projecte comú amb un dels grups amb qui va ser sentir-se identificat des de primer moment. L’espectacle es va estrenar amb molt d’èxit el passat mes de maig a Puig-reig i amb l’assistència d’un miler de persones.

El cor Giovinetto completa la seva gira amb Acompanyantsun espectacle fresc, amb energia, per a tots els públics i amb el suport de dos dels millors professionals de teatre musical del país.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*