‘Fun Home’, a partir del 13 de setembre

‘Fun Home’, a partir del 13 de setembre
01/09/2018 Redactor

L’obra, que es tracta d’una proposta de teatre musical per a tots els públics, explica la història de la novel·lista gràfica Alison Bechdel que se submergeix profundament en el seu passat per explicar la història del seu pare: un home volàtil, brillant i únic el temperament del qual i secrets van definir la seva família i la seva vida.
Daniel Anglès, director artístic del teatre que en aquesta ocasió també dirigeix l’espectacle i hi actua, ha explicat que es tracta d’un musical que “explica una història que et fa sentir fràgil com a espectador” i que “he volgut ser fidel a la impressió amb la què em vaig quedar quan el vaig veure a Broadway”. Per això, Anglès ha explicat que la peça que es va escriure és la mateixa que representen i han volgut que “la imatge del record de l’Alison sigui sempre present en escena”.
L’obra recull tres moments vitals de l’Alison: infantesa (interpretada per Lara Kate Albertos, Noa Flores i Mariona Lleonart), la joventut (Clara Solé) i la maduresa (Mariona Castillo).
Mariona Castillo ha destacat que “l’Alison és una rescatadora de moments del seu passat que està impactada dels seus propis records” i que “no és perfil habitual de personatge d’un musical, fet que el fa molt atractiu”.
L’equip actoral també compta amb Pilar Capellades, Júlia Jové, Marc Andurell, Ferran Alegre, Aleix Colomer, Daniel Pérez, Miquel Camps, Jan Gavilan i Stel·la Taradellas.
La direcció musical va a càrrec de Miquel Tejada que ha afirmat que la sonoritat de Fun Home “és de banda sonora”. Tejada ha afegit que han intentat que la música sonés com si “estiguessis veient una pel·lícula”.
Óscar Reyes, coreògraf, ha explicat el bon treball d’equip que hi ha hagut tant amb els adults com amb els nou nens participants.
Fun Home és una producció de No Day But Today que va començar funcions aquest dijous i l’estrena oficial serà el 20 de setembre a les 20 hores.

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*