FIRE!!, la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona presenta la seva edició més reivindicativa

FIRE!!, la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona presenta la seva edició més reivindicativa
03/05/2019 Redactor

La 24a edició del FIRE!!, la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona, tindrà lloc a l’Institut Francès del 6 al 16 de juny.

Un any més el dissenyador Gregorio Soria ha estat l’encarregat de realitzar la imatge de l’edició sota el lema ‘Ni un pas enrere’.

Enguany la Mostra es nodreix d’un total de 54 títols, entre llargmetratges – la majoria d’ells estrena al nostre país – documentals i curts de països com França, Estats Units, Austria, Colombia, Perú, Brasil, Noruega, Vietnam o Australia, entre molts d’altres.

La programació d’aquesta edició ret homenatge al 50 aniversari dels disturbis de Stonewall, que van donar origen a la lluita mundial pels drets LGTBI.

 

El Casal Lambda ha donat a conèixer la programació i la imatge de la 24a edició del Fire!!, la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià que tindrà lloc del 6 al 16 de juny a l’Institut Francès.

Un any més el dissenyador Gregorio Soria ha estat l’encarregat de realitzar la imatge de l’edició més reivindicativa de la Mostra FIRE!!. La programació sota el lema “Ni un pas enrere” ret homenatge als combatents de les primeres hores: Riot retrata magníficament el primer moviment australià; An Army of Lovers dona veu als cineastes suecs gais i lesbianes que per primera vegada es van atrevir a reflectir (i amb humor) les seves vides a la pantalla; el mateix proposa Dyke, Camera, Action! amb les cineastes nord-americanes.

De la programació del FIRE!! 2019 destaquem també Darkroom, la nova pel·lícula del director de culte alemany Rosa von Praunheim que vindrà a presentar-la a la Mostra; Un Rubio, nou film de Marco Berger, mestre de la tensió sensual eròtica entre homes; Knife + Heart de Yann González que compta amb l’actuació de Vanessa Paradís i banda sonora composada pel germà del director i líder del grup de música electrònica M83; la pel·lícula amb gran voltatge eròtic Sauvage de Camille Vidal-Naquet, i interpretada per Felix Maritoud, que va obtenir un gran èxit de crítica i públic al passat Festival de Cannes.

Des de la Mostra FIRE!!, un any més, s’afirmen en que la seva lluita ha de ser a través del cinema; de l’educació i de la cultura.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*