‘Festival Acústica’, Premi Entramuntanats 2016

‘Festival Acústica’, Premi Entramuntanats 2016
22/01/2017 Redactor

Aquest guardó es concedeix a empordanesos que hagin destacat especialment durant el darrer any i que fomentin l'”empordanisme” arreu del món. L’any passat el guardó va recaure a l’activista social Mohamed El Amrani i l’any anterior, al cuiner Ferran Adrià.
Concretament, el Premi Entramuntanats ha destacat “la tasca de l’Acústica en pro de la difusió de l’empordanisme amb el seu model de festival que, amb 15 anys d’història, ja és un referent del panorama musical català i de més enllà de les nostres fronteres”.
El pròxim febrer es farà el lliurament al seu director, Xavier Pascual, i a tot l’equip de la seva empresa Promo Arts Music, que fa possible aquest esdeveniment que en la seva quinzena edició va reunir més de 1000 espectadors a Figueres.
Entre els guardonats d’altres edicions destaquen: Joan Trayter (Ex-president del Barça, 2003), Fabià Estapé (economista, 2004), l’entitat Salvem l’Empordà (2005), Lluís Llach (cantautor, 2006), Fundació Gala-Salvador Dalí (2008), Paco Pérez (xef amb 3 estrelles Michelin, 2010)…
L’Associació d’Empordanesos a Barcelona, “Entramuntanats”, és una associació sense afany de lucre legalment establerta des de fa més de 15 anys. Recull la tradició històrica de l’Ateneu Empordanès de Barcelona que es remunta a principis del sXX. L’antic Ateneu Empordanès de Barcelona (1916-1936) va tenir una ingent activitat cultural i de difusió dels valors empordanesos per l’època en què es trobava.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*