Exhaurides les entrades per al concert de Miguel Campello

Exhaurides les entrades per al concert de Miguel Campello
28/10/2017 Redactor

Miguel Campello ha exhaurit totes les localitats disponibles per al seu concert al Festival Músiques Sensibles que es celebra del 10 de novembre al 16 de desembre.

L’artista  presenta “Agua, pan, amor y vino“, un recull de grans cançons que combinen el rock amb la rumba, el hip hop i el flamenc. Un treball que accentua  la creativitat i passió en la composició i interpretació. Cançons sobre l’amor i el desamor embolicades en paisatges i natura. De la quotidianitat feta poesia. De la vida. La  seva actuació al Músiques Sensibles serà en format acústic. Una ocasió únic per poder gaudir del seu directe més intimista.

El  10% de la recaptació es destinarà a la  Fundació Inquietarte. Entre els seus fins hi ha la promoció a través de l’art dels valors de la convivència democràtica, el pluralisme social, el respecte i desenvolupament dels drets humans, així com impulsar qualsevol iniciativa dirigida a promoure la dignitat de totes les persones, fomentant el diàleg i l’intercanvi d’idees i opinions per a la consecució d’una societat civil basada en la tolerància.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*