En dos dies ‘caurem del cel’ al Teatre Condal

En dos dies ‘caurem del cel’ al Teatre Condal
02/09/2015 Redactor

‘Caiguts del cel’ (Comme si’l en pleuvait), de Sébastien Thiéry, serà l’obra encarregada d’engegar la temporada 2015-2016 al Teatre Condal a partir del 4 de setembre. Amb un repartiment de luxe encapçalat per Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Anna Barrachina i Carles Martínez, aquesta nova producció de Focus està adaptada i dirigida per Sergi Belbel, que torna a treballar en un registre que li ha portat molts èxits en els darrers anys (El Crèdit, El Mètode Grönholm,…).

La vida tranquil·la i feliç d’una parella petit burgesa de mitjana edat es veu trastocada bruscament quan, un bon dia, sense motiu ni explicació aparents, comencen a aparèixer diners dins el menjador de casa seva. La situació s’embolica quan s’hi veuen implicats la dona de fer feines estrangera de la parella i un peculiar veí molt inquietant. I tot, per arribar a un final absolutament inesperat que cap espectador no hauria de revelar.

‘Caiguts del cel’ és una comèdia que fa plorar de riure. És, al mateix temps, una metàfora punyent del sistema capitalista i un retrat àcid i divertidíssim d’un dels vicis que mai sembla passar de moda: la cobdícia.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*