Els Vespres d’Hivern arrenca el divendres dia 7

Els Vespres d’Hivern arrenca el divendres dia 7
06/02/2020 Redactor

Els Vespres d’Hivern de la Universitat de Barcelona arriben enguany al cinquè aniversari amb l’objectiu reiterat, edició rere edició, de donar a conèixer les propostes musicals més referencials i singulars del panorama contemporani emergent. Amb el criteri arriscat, obert i transversal que és ja una empremta clau que avala el cicle, la programació inclou projectes d’indubtable valor artístic que es presentaran per primer cop a Barcelona.

El primer concert del cicle tindrà lloc aquest divendres 7 de febrer a les 20h, al Paranimf de l’Edifici Històric, a càrrec de les LaboratoriA Flamenco in Progress. Es tracta d’una proposta escènica pluridisciplinària de música i dansa en la qual quatre dones reflexionen, investiguen i experimenten sobre la condició femenina mitjançant el flamenc, cantat i ballat, i l’electrònica. En el seu espectacle exposaran fragments del procés de creació del seu pròxim treball, “Y perdí mi centro“.

Divendres 14 de febrer hi estarà Maria Jaume.

Projecte íntim i melancòlic que passeja entre la cançó independent, el folk i el pop. Cançons sinceres i polides, amb lletres transparents amb accent mallorquí. Guanyadora del Sona9 2019, l’acompanya Àfrica Blades al teclat.

Divendres 21 de febrer, Cor Blanc.

Mireia Bernat i Sergi Serra Mir són un duet barceloní que juga amb el pop somiador sintètic, l’electrònica fina i el lo-fi, mitjançant la guitarra elèctrica, sintetitzador i caixes de ritmes. Una proposta musical cuidada, plena de sentiment i talent i amb un univers estètic dotat de personalitat, enginy i geni. A Els Vespres d’Hivern presentaran el seu nou EP.

Divendres 28 de febrer, Carles Viarnès.

Pianista, compositor de formació clàssica i creador que s’emmarca en el minimalisme i la música contemporània, tot afegint-hi pinzellades d’electrònica i experimentació. En aquest espectacle presentarà oficialment el seu quart disc, Nun, peces íntimes i evocadores que ens transporten a dimensions ignotes.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*