El Teatre Lliure presenta la nova Kompanyia

El Teatre Lliure presenta la nova Kompanyia
14/03/2016 Redactor

El Teatre Lliure ha donat a conèixer els components d’una nova fornada de la Kompanyia Lliure, impulsada pel teatre barceloní amb l’objectiu d’agrupar actors en fase de professionalizació.

Joan Amargós, Quim Àvila, Clàudia Benito, Raquel Ferri, Eduardo Lloveras, Andrea Ros, Joan Solé i Júlia Truyol fomern la generació de la Kompanyia. Vuit actors i actrius que han estat escollits entre gairebé 400 candidats i després d’haver superat tres setmanes d’intens treball amb professionals com Montse Colomé, Josep Maria Mestres, Miriam Iscla o David Selvas. La nova fornada de la Jove Kompanyia s’estrenarà la propera temporada i els actors en formaran part durant tres anys.

És el segon cop que el Teatre Lliure presenta aquest companyia formada per actors joves. La primera edició, es va constituir la temporada 2013-2014 i va comptar amb actors com Laura Aubert, Javier Beltrán, Pol López o Mima Riera i David Verdaguer. Durant dues temporades van defensar al Lliure textos com Victòria d’Enric V, Somni Amercià o La revolució no serà tuitejada.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*