El Serielizados Fest dóna a conèixer tota la programació

El Serielizados Fest dóna a conèixer tota la programació
16/03/2017 Redactor

Itàlia serà el país convidat d’aquesta edició, amb la presència del guionista britànic Tony Grisoni (The Young Pope), els italians Leonardo Fasoli, Maddalena Ravagli (Gomorra i CeroCeroCero) i Ludovica Rampoldi (1992, 1993 i Gomorra).

El Serielizados Fest estrenarà a Espanya en exclusiva Valkyrien, presentada pel seu productor, Eric Vogel, la sèrie noruega revelació del 2017 sorgida del CoPro Series Pitching de la Berlinale el 2016; preestrenarà la T2 de Nit i Dia, amb els creadors de la sèrie i retrà homenatge a Chicho Ibáñez Serrador, amb l’estrena del documental Imprescindibles de La 2 sobre la seva figura.

També estrenarà a Espanya els documentals The Last Laugh, sobre els límits de l’humor i l’Holocaust, on hi apareixen noms com Louis CK, Sarah Silverman, Ricky Gervais o Mel Brooks i David wants to fly, una joia que s’endinsa en l’estranya relació entre David Lynch i un centre de meditació transcendental hindú, en un exercici de mitificació i desmitificació de la figura del creador de Twin Peaks.

El festival escalfarà motors el dimecres 19 a la Sala Hiroshima, que es convertirà en la Sala Twin Peaks, just un mes abans de l’esperat retorn de la sèrie de Lynch.

El festival ha organitzat tres sessions en col·laboració amb HBO Espanya: la projecció del capítol pilot de The Young Pope; del capítol de Game of Thrones, La batalla de los bastardos i, al Soho House Barcelona, de la Season Finale de la sèrie de Lena Dunham, Girls, el 17 d’abril, un dia després del passi a Estats Units.

Entre els convidats, Justin Webster i Enric Bach, creadors de Muerte en León; Javier Calvo i Javier Ambrossi de Paquita Salas i el seu protagonista, Brays Efe; Javier Olivares, de El Ministerio del Tiempo i Raúl Navarro i Miguel Esteban, de El Fin de la Comedia .

La Fàbrica Moritz Barcelona acollirà el dissabte 22 l’obra de teatre El niño de la tele i el Late Show, que posarà punt i final a aquesta quarta edició.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*