El Poble Espanyol es converteix en una gran festa de la primavera per Setmana Santa

El Poble Espanyol es converteix en una gran festa de la primavera per Setmana Santa
18/03/2017 Redactor

Flors, plantes, colors i olors seran els protagonistes de la segona edició de De flor en flor, el Festival de Flors i Jardins de Barcelona. Del 13 al 17 d’abril, coincidint amb la Setmana Santa, el Poble Espanyol de Barcelona vol celebrar amb barcelonins i visitants aquestagran festa de la primavera.

Després de la bona acollida de l’edició de l’any passat, l’emblemàtic recinte de Montjuïc torna a celebrar aquest certamen, i n’amplia el contingut. Així, De flor en flor esdevé una destacada proposta de lleure per a tota la família durant les vacances de Setmana Santa, a Barcelona.

Una llarga llista de propostes per a nens i adults

Durant els cinc dies de festival, els assistents podran gaudir de 17 decoracions florals repartides pels carrers, carrerons i places del Poble i una llarga llista d’activitats per a tota la família: exposició d’orquídies a càrrec de l’Associació Catalana d’Amics de les Orquídies, una mostra de bonsais que aportaran el Jardí Botànic i l’Associació Catalana d’Amics del Bonsai, una exposició de rosesgentilesa dels Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat, una mostra de l’Associació d’Aquarel·listes de Catalunya relacionada amb el món floral, un concurs de pintura ràpida per a nens i adults i música en directe.

La programació inclourà una sèrie de tallers pensats per a gaudir de les plantes i aprendre les seves curiositats. Les misterioses orquídies, els sempre admirats bonsais, les sorprenents tilàndsies, les kokedames i els bulbs seran alguns dels protagonistes d’aquests tallers. A més, els més petits es podran iniciar en l’art de cultivar un hort urbà i hi els assistents tindran l’oportunitat d’introduir-se en l’art floral.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*