El Miracle d’Anne Sullivan prorroga al Teatre del Raval

El Miracle d’Anne Sullivan prorroga al Teatre del Raval
27/02/2017 Redactor

Basada en una història real, l’obra de teatre The Miracle Worker (de William Gibson) esdevení una gran pel·lícula de cinema, guardonada amb dos Oscars i diverses nominacions.
Una professora amb una infància traumàtica tracta d’educar una nena sordcega i muda. Un fosc complex de culpabilitat, per la mort del seu germà, impulsa la pedagoga a redimir-se mitjançant l’educació de la nena. Quan arriba a la casa on viu la petita, es troba amb una família que l’ha criat en unes condicions de protecció extrema, i percep la incapacitat dels pares per poder educar-la. Helen Keller és considerada com una desgràcia de la natura, amb la qual és impossible tenir cap mena de contacte comunicatiu eficaç. Tan sols la mare manté una lleu esperança. La nena, per la seva banda, viu en un món propi completament aliè i no sap com trencar aquesta bombolla fins que arriba Anne Sullivan, qui amb molta paciència, rigor i disciplina s’encarregarà de la seva educació. Però realment, per a que la Helen pugui arribar a comunicar-se… cal un veritable miracle.

L’espectacle, que ha obtingut unes crítiques excel·lents per part de crítica i public, prorroga les seves funcions fins el 26 de març.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*