‘El Médico, El Musical’ arriba al Teatre Tívoli

‘El Médico, El Musical’ arriba al Teatre Tívoli
06/02/2020 Redactor

El Teatre Tívoli segueix apostant pels grans musicals i porta a Barcelona El Medico, el Musical Basat en el Bestseller de Noah Gordon, guanyador del Premi Millor Musical 2019.

El Médico el musical arriba el Teatre Tívoli el 3 d’abril després d’haver estrenat l’espectacular i aclamat musical A Chorus Line, codirigit i produït per Antonio Banderas.

El musical El Médico ès un viatge emocionant, ple d’aventures, de l’enigmàtica Londres a la luxosa Persia del S.XI i on el protagonista Rob J Cole descobrirà el valor de l’amor, l’amistat, i la superació.

El públic del teatre Tívoli de Barcelona podrà gaudir d’una superproducció de gran qualitat, amb 20 músics en directe i 40 actors, que aconsegueix sorprendre i emocionar per igual amb una adaptació fidel de la Novel·la de Noah Gordon, convertint l’espectacular Musical El Médico de Noah Gordon en una peça ineludible de la temporada.

Els actors principals són Daniel Diges (Mamma Mia i Los Miresables)i Gerónimo Rauch (El Fantasma de la Ópera i los Miserables), que s’alternen per donar vida al carismàtic Rob J Cole, junt amb Ana San Martín (Mar i Cel) i Sofia Escobar (guanyadora del Premi West End Frame pel seu paper a Fantasma de la Òpera).

El Médico El Musical és el musical que més premis ha obtingut, del que destaca el Premi Millor Musical 2019 de Broadway World, i és el musical número 1 de la crítica, del que ha dit: “Un musical èpic”, El Periódico; “Impecable”, ABC; “Excel·lents veus, “Metròpoli” i “Un musical que posa en peus a tot el públic, El País”.

Un espectacle per a tots el públics ideal per anar amb amics i família.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*