“El mal pare”, el thriller inquietant de Pep Prieto

“El mal pare”, el thriller inquietant de Pep Prieto
25/02/2020 Redactor

El mal pare és un thriller inquietant on les relacions familiars aboquen al descobriment d’una realitat paral·lela al marge del que es veu però no se sap.

El prestigiós arqueòleg Sadurní Castells ha mort. L’herència de les dues filles i el fill és un llegat de descobriments de valor incalculable, però també hi ha un regal inesperat: un castell enmig del bosc del que ningú no en coneixia l’existència.

Quan els tres germans arriben a la casa heretada, descobreixen proves de la doble vida del pare. Però, era realment la persona horrible que tot sembla indicar? La reconstrucció de les seves pròpies vides i la relació amb el pare els durà a trobar respostes en un thriller ple de sorpreses sobre aquelles coses que no sabem dels nostres pares i de nosaltres mateixos.

Pep Prieto (Girona, 1976) és escriptor, periodista i crític de cinema i televisió. Col·laborador habitual de El Món a RAC1 i dels programes Àrtic i Tub d’assaig de Betevé. Escriu regularment al Diari de Girona i la Llança. Ha publicat les novel·les La disfressa de l’indigent, Mala premsa, La teoria de l’imbècil, Els llunàtics i Carnada. També ha participat en els reculls Assassins de Girona i Contes de Terror 3, i és autor dels assajos sobre cinema Poder absoluto i Al filo del mañana.

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*