El Jamboree reivindica el seu llegat històric amb una exposició i el seu concert 25.000

El Jamboree reivindica el seu llegat històric amb una exposició i el seu concert 25.000
26/11/2016 Redactor

La sala celebra els seus 56 anys d’història per partida doble amb el llibre “El cas Jamboree. Eterna Glòria” de Pere Pons com a rerefons.

La Fundació SETBA inaugura la mostra “Negra i Reial”, una exposició que recrea la memòria del Jamboree, amb obres de Quico Estivill, Jordi Isern, Andrea Torres, Pedro García Villegas, Manel Rubiales i José Miguel Morales; fotografies inèdites de César Malet i també cartells i objectes d’arxiu del mític establiment de la Plaça Reial. El punt de partida de l’exposició és un assassinat que va tenir lloc l’any 1962, amb el qual es va relacionar la cantant estrella d’aquell moment al Jamboree, Gloria Stewart, i que en va arruïnar la carrera. És una de les històries que recull “El cas Jamboree. Eterna Glòria” i que també és la base de l’espectacle teatral-musical que marca la fita de 25.000 concerts a la sala.

56 anys de música en directe

La cova de la Plaça Reial celebra més de mig segle de vida amb el muntatge “Una vegada, al Jamboree…!!!” que posa el teatre i la música al servei de la memòria i la llegenda del club amb la veu de Quim Lecina i l’acompanyament musical del Brownie Jazz Septet, que representa bona part de la nova saba dels músics que ha generat l’escena del país. L’espectacle té dos passis, a les 20h i a les 22h, dijous 24 de novembre.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*