“El funeral” la comèdia sobrenatural que arriba al Teatre Borràs

“El funeral” la comèdia sobrenatural que arriba al Teatre Borràs
06/02/2020 Redactor

Concha Velasco és la gran protagonista d’El funeral, una comèdia dirigida i escrita per Manuel M. Velasco i interpretada per Jordi Rebellón, Ana Mayo, Irene Gamell Emmanuel Medina.

Lucrecia Conti, l’actriu més important del cinema, del teatre i de la televisió d’Espanya, ha mort. Assistim a la gran vetlla que el Ministeri de Cultura ha organitzat en el seu honor en un teatre perquè el públic pugui acomiadar-se de la seva admirada estrella. Les seves nétes Ainhoa ​​i Mayte posen ordre perquè les mostres d’afectes són immenses. També apareix Miquel, un cosí llunyà el qual parentiu real és desconegut.

Tot canvia quan els assistents queden tancats al teatre perquè el fantasma de Lucrecia s’apareix per acomiadar-se a lo gran. Ningú dóna crèdit al qual succeeix. El fantasma té assumptes per resoldre fins i tot amb el seu propi representant, Alberto Luján, que tracta de contenir com pot a la premsa que s’acumula fora. La notícia està apareixent en tots els mitjans de comunicació, i tots els programes de televisió estan enviant unitats mòbils al teatre per connectar en directe amb Lucrecia… o el que queda d’ella.

No hi ha precedents d’una cosa així i Lucrecia va aprofitar al màxim aquest moment en què per fi se li presta l’atenció que mereix per solucionar, viva o morta, tots els seus problemes professionals i personals: acceptar una sèrie de televisió en la qual fa de morta (sic), deixar que li facin un ninot de cera per al Museu de Ídem de Madrid o dir-li a una de les seves nétes si pot ennoviarse amb un noi a què tots el veuen certa semblança familiar…

Tot això mentre està pendent de què el públic no passi gana en aquesta estoneta de “tancament” i oferint-los un meravellós show.

Perquè l’espectacle, fins i tot després de la vida sempre ha de continuar.

Aquetsa obra tindrà lloc el dimecres 12 de febrer fins al diumege 8 de març al Teatre Borràs.

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*