El Festival de Contes de Sabadell crea el Vet Aquí Nadal

El Festival de Contes de Sabadell crea el Vet Aquí Nadal
30/12/2016 Redactor

El Vet Aquí Sabadell (VAS), el Festival de Contes de Sabadell, calenta motors de cara a l’edició de 2017, que es desenvoluparà al Centre de Sabadell el proper dissabte 1 d’abril de 2017. La iniciativa, dirigida per l’escriptora i guionista Anna Fité i organitzada conjuntament amb LaSala Teatre i el Petit Sabadell, aprofitarà a partir d’ara les festes de Nadal per fer una sessió especial de contes dirigida als nois i noies que passen aquestes dates ingressats a l’Hospital Parc Taulí.

Es tracta d’una iniciativa que els responsables del Festival volen consolidar cada any i que en aquesta ocasió es portarà a terme el dimarts 3 de gener (16h) a la planta de Pediatria del complex hospitalari sabadellenc. “Volem oferir una tarda de fantasia i desconnexió als nens que desafortunadament no poden passar el Nadal a casa”, argumenta Anna Fité.

L’activitat comptarà compta amb la col·laboració de deu monitors dels tallers de teatre infantils del Centre Parroquial Sant Vicenç i la Joventut de la Faràndula, i es realitzarà simultàniament a l’Aula Hospitalària i a les habitacions. La proposta va sorgir arran del bon resultat que va tenir la sessió inaugural de la primera edició de Vet Aquí Sabadell a l’Aula Hospitalària del Taulí i que va ser molt ben rebuda i valorada pels nens i els seus familiars. En aquesta ocasió, a més, s’hi ha implicat l’Editorial La Galera.

La segona edició del VAS incorporarà tot un seguit de novetats, la majoria de les quals passen per aprofundir en la vessant solidària i inclusiva de la iniciativa, que vol convertir Sabadell en una ciutat de conte aprofitant la celebració del Dia Mundial del Llibre Infantil i Juvenil que, al seu torn, commemora la data del naixement de l’escriptor danès Hans Christian Andersen (2 d’abril de 1805).

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*