El Coliseum es converteix en un club dels anys 20 en la nova temporada del musical ‘Sugar’

El Coliseum es converteix en un club dels anys 20 en la nova temporada del musical ‘Sugar’
13/02/2018 Redactor

El divendres dia 16 de febrer l’exitós musical de Broadway, produït per Som-hi Films, torna a Barcelona en la seva quarta temporada. El Teatre Coliseum serà l’espai on Sugar, Con falda y a lo loco, tornarà un any després de representar-se al Teatre Tívoli de Barcelona.

Club 23: l’ambient dels anys 20

La principal novetat d’aquesta quarta temporada es trobarà dins del mateix teatre: gràcies a la col·laboració de Cutty Sark el Coliseum es convertirà en el Club 23, un local inspirat en els anys 20 on el públic podrà gaudir d’un còctel mentre veu l’espectacle. La platea passarà a tenir taules i cadires des d’on els espectadors podran veure l’obra al mateix temps que gaudeixen d’una beguda, com si estiguessin en un club de Chicago l’any 1929.

A més, tots els divendres després de l’espectacle, s’organitzarà una festa on tot el públic podrà gaudir d’un còctel, ballar swing, conèixer als actors i alguna sorpresa més.

Inspirat en la pel·lícula de Billy Wilder – Con faldas y a lo loco (Some Like it Hot)- va ser finalistes dels Premis Max de les Arts Escèniques com a millor espectacle musical o líric, compta amb el Premi de la Crítica al Millor Musical 20154 nominacions als premis Butaca 2016 i va guanyar el Premi del Públic BroadwayWorld Spain 2017 al Millor Musical.

Va començar els seus primers espectacles al Teatre Gaudí la temporada 2015-2016 i va tornar la temporada 2016-2017 a l’Eixample Teatre, exhaurint entrades en les dues ocasions. Gràcies a la crítica, va tornar una tercera temporada al Teatre Tívoli i ara, una quarta al Teatre Coliseum.

L’adaptació del famós musical de Broadway dirigida per Pau Doz, ha aconseguit passar d’un teatre amb aforament de 200 localitats a un altre d’aproximadament 1700, i un total de 27.000 espectadors en les anteriors temporades.

Aquest 2018, amb 18 actors i 5 músics en directe, Sugar omplirà un dels teatres més icònics de Barcelona.

El musical de Broadway, estrenat el 1972 al Majestic Theatre de NYC, està basat en la pel·lícula Some Like It Hot – Con faldas y a lo loco (1959), una història escrita per Robert Thoeren i Michael Logan, dirigit per Billy Wilder i amb Marilyn Monroe, Tony Curtis i Jack Lemmon com a actors principals. És la comèdia per excel·lència del cinema nord-americà, guanyadora d’un Oscar i 3 Globus d’or.

La història està ubicada a Chicago el 1929, durant el període de la llei seca nord-americana, quan dos músics es veuen obligats a marxar de la ciutat després de ser testimonis d’un enfrontament entre dues bandes de gàngsters.

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*