El Circ Històric Raluy, el més clàssic, al Port Vell de Barcelona fins el 18 de febrer

El Circ Històric Raluy, el més clàssic, al Port Vell de Barcelona fins el 18 de febrer
04/01/2018 Redactor

 El circ planta la carpa al Port Vell durant el nadal i fins el dia 13 de febrer presentant el seu nou espectacle, Fortius

La carpa del Circ Històric Raluy continua al Port Vell de Barcelona per les funcions de Reis i fins el 18 de gener. La companyia familiar presenta en aquesta ocasió el seu nou espectacle, Fortius, un homenatge als números sorprenents del circ d’abans, un clam a assolir la perfecció, la força i la bellesa. Una proposta que combina el circ més clàssic i familiar, marca de la família Raluy, amb apostes innovadores i d’elevat contingut artístic i reconeixement internacional.

Raluy és més que un circ: és una nissaga, el bagatge i l’experiència artística de la família Raluy, que durant 80 anys ha girat al voltant del món. El circ Raluy és també museu itinerant amb carruatges del segle XIX i XX perfectament conservats.

La seva carpa, amb capacitat per 720 persones, farà que els espectadors saltin en el temps i l’espai per submergir-se en un univers captivador, guarnit amb detalls que els remetran al passat. Quan el Circ Històric Raluy és a Barcelona, l’efecte es multiplica ja que el petit i singular món del circ viurà capbussat dins un altre món màgic: el del període nadalenc, entranyable i captivador, compartint història i records, autenticitat, cultura, esdevenint un pol d’atracció per als seus visitants, participants i públic.

Teixint complicitats entre tradició i modernitat, els Raluy continuen cercant la perfecció tècnica i la qualitat i conviden el seu públic familiar a compartir aquesta fantàstica oportunitat de gaudir de bon circ dins la seva bellíssima carpa.

FITXA ARTÍSTICA

Carlos Raluy: Presentador i mestre de cerimònies. Directror del Circ Històric Raluy
Rosa Raluy: Directora artística de l’espectacle
William Giribaldi: Ring Master
Francis Raluy ‘Bilin’: Pallasso
Globó: Personatge curiós…el trobareu quan menys us ho espereu!
Val de Fun: El còmic hereu de l’estil de Chaplin i Keaton. Divertit i únic
Artur Robin ‘Fortius’: Un forçut d’ara com els d’abans
Zoltan & Gergley: Equilibris cos a cos
Quincy Azzario: Contorsionista
Loretta & Daniel: Duet aeri

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*