El Circ Històric Raluy arriba a Barcelona amb el nou espectacle ‘Un viatge en el temps’

El Circ Històric Raluy arriba a Barcelona amb el nou espectacle ‘Un viatge en el temps’
25/11/2019 Redactor

El Circ Històric Raluy arriba un any més a Barcelona per fer parada i presentar el seu nou espectacle coincidint amb les festes nadalenques. La companyia va comunicar aquest passat cap de setmana la mort sobtada del seu creador i fundador, Carlos Raluy, al qual volen retre homenatge mantenint la temporada a Barcelona i presentant el nou espectacle.

En aquesta ocasió, la companyia portarà a l’escenari Un viatge en el tempsun espectacle que combina noves atraccions i acrobàcies per a grans i petits. Els números que el conformen estan ambientats en l’època daurada dels circs i les caravanes, és a dir durant la primera meitat del segle XX. La companyia s’establirà al Moll de La Fusta de Barcelona des d’aquest divendres, dia de l’estrena, i fins passades les festes de Nadal.

Rememorant l’època daurada

El nou espectacle, que arriba a Barcelona després de fer parada a Mallorca, té una durada de dues hores i està pensat per a compartir amb tota la família, amb números que s’han vist o es veuran en prestigiosos circs i festivals europeus. El muntatge doncs, recupera personatges com l’home fort, números aeris i entrades de pallassos, així com un renovat final que emocionarà al públic.

Les funcions de l’espectacle Un viatge en el temps seran tots els dimecres, dijous i divendres a les 18.30 h, els dissabtes a les 17.00 h i 19.30 h, i els diumenges a les 12.15 h i a les 17.00 h (consultar sessions especials Nadal a web o cartelleres).

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*